Wie heeft er toegang tot mijn gegevens?

Uw persoonsgegevens en metingen worden alleen opgeslagen op uw mobiele telefoon. Niemand anders dan u heeft toegang tot uw data. Vanuit de GlucoGenius-app kunt u de meetresultaten zelf delen. Daarnaast werken we aan de mogelijkheid om de app te koppelen met PGO’s (persoonlijke gezondheidsomgevingen). U kunt er dan zelf voor kiezen om uw gezondheidsinformatie in een beveilige cloudomgeving op te slaan.

Is de GlucoGenius medisch gecertificeerd?

De GlucoGenius beschikt over een Medical CE certificering voor het meten van glucosewaardes. Er is (op dit moment) geen normering specifiek voor non-invasieve glucosemeters. Voor apparaten die invasieve meetmethoden gebruiken is dit wel het geval (ISO 15197).

Voor wie is de GlucoGenius geschikt?

De GlucoGenius is te gebruiken voor iedereen vanaf twaalf jaar en specifiek ontworpen voor mensen met diabetes type 1 en 2. De GlucoGenius is (vooralsnog) niet geschikt voor kleine kinderen.

Hoe nauwkeurig is de GlucoGenius?

De nauwkeurigheid van de meetresultaten is afhankelijk van de juiste omgevingsfactoren en correct gebruik. De nauwkeurigheid kan worden verbeterd door bij het eerste gebruik een kalibratieperiode van 20 dagen aan te houden.

Werkt de GlucoGenius met mijn tablet of smartphone?

De GlucoGenius is te gebruiken met mobiele apparaten met Android (versie 4.3+) en iOS (versie 9.0+). Uw apparaat moet beschikken over een bluetoothverbinding.

Hoe lang gaat de accu/batterij mee?

De batterij van de GlucoGenius gaat ongeveer 15 dagen mee bij een gebruik van 4 metingen per dag.