Onze missie

Geen marktintroductie zonder duidelijke missie en visie. De bevolking vergrijst, het aantal chronische patiënten neemt toe, de medische kosten stijgen, en er is sprake van een spanningsveld tussen technische mogelijkheden en bedreigingen. De gezondheid van de wereldbevolking is één van de grootste uitdagingen van onze tijd.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Dat doen we met innovatief en toegewijd personeel en met hoogwaardige producten en diensten. Maar vooral door samenwerking. Samen met onze klanten creeren we omgevingen die voor hun optimaal, aangenaam en beheersbaar zijn. De GlucoGenius™ past in deze visie door bij te dragen aan een hogere kwaliteit van leven. Bovendien kan het apparaat de interactie tussen zorgverlener en patiënt vereenvoudigen en een flinke kostenbesparing realiseren, zowel voor de verzekeraars als de patiënten.

 

Innovatie

In ons innovatielab testen we met nieuwe technologieën. Robots bijvoorbeeld. Virtual en Augmented Reality. Of nanotechnologie, Big Data en eHealth-oplossingen. We verkennen waar de kansen en de grenzen liggen. Hoe deze nieuwe technologieën kunnen worden ingezet om de zorg te verbeteren. Producten die ons leven beter maken beginnen met een nieuwsgierige geest en de wil om te innoveren. In het Formex Innovatielab laten we onze nieuwsgierigheid de vrije loop en planten we onze ideeën. Het is de tuin waarin de zorg van morgen tot bloei komt!

Samenwerking

Voor ondersteunend wetenschappelijk onderzoek werken we samen met onder andere het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en Erasmus Medisch Centrum (EMC). Daarnaast staan we in contact met diabetici en instanties die diabetespatiënten vertegenwoordigen. Wij staan open voor elke organisatie die samen met ons willen kijken hoe we de GlucoGenius het beste kunnen inzetten in hun specifieke omgeving.